Ολοκληρωμένες Λύσεις Ηλεκτρονικής και Φυσικής Ασφάλειας

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να σας παρέχει υπηρεσίες Φύλαξης & Ασφάλειας που ελαχιστοποιούν την παρουσία κινδύνων κατά της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας ή των επιχειρησιακών λειτουργιών. Προσφέρουμε στους εταιρικούς μας πελάτες προσαρμοσμένες λύσεις ασφαλείας για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις τους.

Παρέχουμε μια ποικιλία από επιλογές στην εταιρική ασφαλεία που κειμένονται απο την στατική φύλαξη και κινητές περιπόλους, σε εξελιγμένα συστήματα ηλεκτρονικής παρακολούθησης. Το υπεύθυνο προσωπικό ασφαλείας είναι ικανό να εξασφαλίσει την προστασία της επιχείρησής σας και των υπαλλήλων σας με απόλυτο τρόπο μέρα και νύχτα.

Σκοπός μας είναι η ανταπόκριση στις υψηλότατες απαιτήσεις της συγκεκριμένης υπηρεσίας, ενώ λόγω της συνεργασίας μας με κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων ασφαλείας αξιοποιούμε όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες προς όφελος των πελατών μας.
Οι εξειδικευμένες και πολύπλευρες υπηρεσίες μας σχετικά με τη φύλαξη και την ασφάλεια, στοχεύουν στην πρόληψη των ζημιών έτσι ώστε η επιχείρηση σας να διατηρεί την κερδοφορία, τις υποδομές και τη φήμη της.

Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες για:

– Ξενοδοχεία
– Επαγγελματικούς χώρους
– Ασφάλεια Καταστημάτων
– Βιομηχανικές εγκαταστάσεις
– Φύλαξη των γραφείων, καταστήματα, σπίτια
– Φύλαξη των σχολείων
– Φύλαξη των αερολιμένων και εκθέσεις
– Προστασία των ανθρώπων
– Ασφάλεια των πολυκαταστημάτων

Φόρμα Επικοινωνίας

Στοιχεία Επικοινωνίας

Θερμοπυλών 3, Άλιμος
ΤΚ: 17455
Τηλ/Φαξ: 210 98 033 92
Κιν: 698 512 4769
email: info@cmfs.gr
www.cmfs.gr