ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Εφαρμόζουμε ειδικευμένες απολυμάνσεις για να πετύχουμε πλήρη ιοκτόνο δράση.

Απολύμανση Χώρων με τη Μέθοδο της Ψυχρής Εκνέφωσης

Η C.M.F.S. Facility Management, διαθέτει τεράστια εμπειρία και εξειδίκευση σε κάθε είδος απολύμανσης.

 

Ειδικά την περίοδο που διανύουμε με τον covid-19, φροντίζουμε ώστε να απολυμάνετε τον χώρο σας με τα πλέον κατάλληλα και πιστοποιημένα υλικά.

Πρωτοπόρος στο είδος της, διαθέτει τεράστια εμπειρία και
εξειδίκευση σε κάθε απολύμανση που πρέπει να γίνει.


Ειδικά την περίοδο που διανύουμε με τον covid-19, φροντίζουμε ώστε να απολυμάνετε τον χώρο σας με τα πλέον κατάλληλα και πιστοποιημένα υλικά. Δημιουργούμε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον για τους εργαζόμενους σας.

Η εφαρμογή πραγματοποιείται σε επιχειρήσεις, εταιρίες, σχολεία, δημόσια κτίρια, Νοσοκομεία, σπίτια, πολυκατοικίες και ξενοδοχεία.

 • Δωρεάν Προσφορά

  Σας αποστέλλουμε Δωρεάν προσφορά Προσφέρουμε Δωρεάν επίσκεψη, μελέτη χώρου & καταγραφή του προβλήματος σας.

 • 100% Ασφάλεια

  Χρησιμοποιούμε προιόντα απολύμανσεις, με πιστοποιήσεις από τον Ε. Ο. Φ. αλλά και από το F.D.A και E.P.A (USA)

 • 100% Επιτυχία

  Εγγυόμαστε για το αποτέλεσμα. Σας δίνουμε εγγύηση οτι το αποτέλεσμα μας θα έχει 100% επιτυχία

 • Άμεση Εξυπηρέτηση

  Άμεση εξυπηρέτηση Σας προσφέρουμε άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο

Τι είναι η μέθοδος της Ψυχρής Εκνέφωσης;

Η μέθοδος της ψυχρής εκνέφωσης χρησιμοποιείται για απολυμάνσεις και είναι ειδική για απολυμάνεις επιχειρήσεων κατα του Covid-19. 

 

H εφαρμογή πραγματοποιείται με ειδική βενζινοκίνητη συσκευή, η οποία προκαλεί λεπτότερο διαμερισμό του απολυμαντικού, ώστε μέσα στο χώρο να αναπτύσσεται μία ψυχρή ομίχλη η οποία καλύπτει όλες τις επιφάνειες χωρίς να τις βρέχει.

 

Χρησιμοποιούμε κορυφαία και εγκεκριμένα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στις πιο δύσκολες απολυμάνεις. Όπως:

Η απολυμαντικής τους δράση δεν επηρεάζεται από συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας. Χρησιμοποιουνται σε συνδυασμό με την μέθοδο της Ψυχρής Εκνέφωσης και προσφέρει απολύμανση 100% στον χώρο σας. Είναι ιδανικός συνδιασμός κατα του Covid-19.

Τι προσφέρουμε σε εσάς;

Ερχόμαστε άμεσα στον χώρο σας, μέσα σε 3 ώρες από την επικοινωνία μας!

Συχνές Ερωτήσεις

Φυσικά, η εταιρία μας διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό, έμπειρο προσωπικό και όλες τις πιστοποιήσεις ώστε να σας κάνει σωστά την απολύμανση.

Μπορούμε να έρθουμε στον χώρο σας την ίδια ημέρα που θα μας καλέσετε. Έχουμε φροντίσει ώστε να έχουμε πάντα διαθέσιμα συνεργεία απολύμανσεις έτοιμα για να σας εξυπηρετήσουν. Ταυτόχρονα κρατάμε στα ίδια χαμηλά επίπεδα τις τιμές μας. Μετά την απολύμανση μπορώ να συνεχίσω κανονικά την δουλειά μου ή πρέπει να περάσουν ημέρες; Μπορείτε κανονικά να δουλέψετε αφού στον χώρο θα έχει γίνει ειδική απολύμανση και δεν θα υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Μπορείτε κανονικά να δουλέψετε αφού στον χώρο θα έχει γίνει ειδική απολύμανση και δεν θα υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Όχι, τα προιόντα που χρησιμοποιούμε είναι άοσμα, οικολογικά και εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ και άλλους διεθνούς οργανισμούς. Δεν έχουν καμία μυρωδία και δεν προκαλούν κανένα πρόβλημα στην υγεία.

Συνεργάστηκαν μαζί μας…

Είμαι διευθυντής σε εταιρία και λόγω του covid ψάχναμε μια εταιρία να αναλάβει την απολύμανση της εταιρίας. Ανάμεσα στις εταιρίες που βρήκα είναι και η CMFS, τους έστειλα email για να μου στείλουν προσφορά και η απάντηση τους ήταν πολύ άμεση.

Στην συνέχεια μίλησαμε και στο τηλέφωνο και η κοπέλα που με εξυπηρέτησε ήταν πολύ ευγενική. Αφού συμφωνήσαμε μέσα σε λίγες ημέρες ήρθαν για την απολύμανση. Ήταν σωστοί επαγγελματίες και τήρησαν όλα τα πρωτόκολλα του covit, έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την συνεργασία μας, τώρα συζητάω μαζί τους για να αναλάβουν και τον καθαρισμό της εταιρίας.


Νίκος Λ.
Είμαι ιδιοκτήτρια νηπιαγωγείου και έψαχνα μια εταιρία, για να αναλάβει, την απολύμανση του χώρου ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς. Βρήκα την CMFS τυχαία, τους κάλεσα και με εξυπηρέτησαν αμέσως.

Ο ιδιοκτήτητης της εταιρίας, Κ. Αντώνης, έλυσε όλες τις απορίες και με ενημέρωσε για όλα τα προιόντα και τον τρόπο που κάνουν απολύμανση. Την επόμενη ημέρα κλείσαμε ραντεβού και τα παιδιά που ήρθαν για την απολύμανση ήταν ευγενικά και δείχναν ότι ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους.

Έλενα Ν.
Έχω επιχειρήσης στον χώρο της εστίασης και συνεργάζομαι χρόνια με την CMFS για την απολύμανση και αποντέμωση των καταστημάτων. Σε έναν χώρο όπως τον δικό μου η καθαριότητα παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο, στα τόσα χρόνια συνεργασία μας έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένη από την μεταξύ μας συνεργασία.

Όλα τα παιδιά που έχουν έρθει είναι επαγγελματίες και δείχνουν ότι ξέρουν την δουλειά τους. Κατά καιρούς τους έχω εμπιστευτεί και για άλλες υπηρεσίες και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένη.
Δημήτρης Κ.

5007+

πελατεσ

7023+

ολοκληρωμένα έργα

1105

εταιρειες

325

Συνεργατεσ

Πού θα μας βρείτε…

Η C.M.F.S. εταιρεία καθαρισμού και διαχείρισης εγκαταστάσεων με έδρα στα Νότια Προάστια (Άλιμος), διαθέτει έμπειρο και εκπαιδευόμενο προσωπικό και συνεργεία καθαρισμού με σύγχρονο εξοπλισμό τελευταίας γενιάς. Τα 15+ χρόνια εμπειρίας μας αποτελούν εγγύηση για την υγιεινή και τον καθαρισμό του κτηρίου σας.


Περισσότερα >

Έχετε κάποια άλλη απορία;
Στείλτε μας το ερώτημά σας μέσω Social