ΕΡΓΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

Δημιουργούμε τον κήπο των ονείρων σας…

Εμπειρία και εξειδίκευση σε έργα πρασίνου & κήπων.

Η εταιρία μας διαθέτει την τεχνική κατάρτηση, γνώση, εμπειρία και τέχνη. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, αναλαμβάνει υπεύθυνα και με χαμηλό κόστος την δημιουργία και συντήρηση Έργων Πρασίνου & Κήπων στο εσωτερικό και πέριξ των εγκαταστάσεων σας και υπόσχεται ένα τέλειο αποτέλεσμα. 

  • Δωρεάν Προσφορά

    Σας αποστέλλουμε Δωρεάν προσφορά Προσφέρουμε Δωρεάν επίσκεψη, μελέτη χώρου & καταγραφή του προβλήματος σας.

  • 100% επιτυχία

    Εγγυόμαστε για το αποτέλεσμα. Σας δίνουμε εγγύηση οτι το αποτέλεσμα μας θα έχει 100% επιτυχία

  • Άμεση εξυπηρέτηση

    Άμεση εξυπηρέτηση Σας προσφέρουμε άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο

Τι προσφέρουμε σε εσάς;

Στείλτε μας τα ερωτήματα σας και η ομάδα μας είναι εδώ για να σας απαντήσει.

Συχνές Ερωτήσεις

Ναι, η εταιρία μας φροντίζει και αντικαθιστά τους εργαζόμενους, τις ημέρες που απουσιάζουν. Δεν αφήνουμε τους συνεργάτες μας, ούτε μια ημέρα, χωρίς να τους προσφέρουμε τις υπηρεσίες που έχουμε συμφωνήσει.

Φυσικά, η εταιρία μας διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό, έμπειρο προσωπικό και όλες τις πιστοποιήσεις ώστε να σας κάνει σωστά την απολύμανση.

5007+

πελατεσ

7023+

ολοκληρωμένα έργα

1105

εταιρειες

325

Συνεργατεσ

Συνεργάστηκαν μαζί μας…

Εμπιστευόμαστε χρόνια την CMFS για τον καθαρισμό του σπιτιού μας, φέτος αποφασίσαμε να πάρουμε και έναν κηπουρό για να φροντίζει κάθε εβδομάδα τα φυτά μας.

Μιλήσαμε με τα παιδιά στην CMFS και μας είπαν ότι μπορούν να μας φέρουν αυτοί. Το παιδί που έχει αναλάβει είναι πολύ ευγενικό και πρόθυμος να απαντήσει σε όλες τις απορίες.


Πάνος Γ.
Συνεργαζόμαστε χρόνια, με την CMFS και τους κηπουρούς της, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την συνεργασία μας.Θανάσης Μ.
Θέλαμε να φτιάξουμε τον κήπο στο σπίτι μας και έτσι ψάξαμε για κηπουρούς, είδαμε την CMFS και αποφασίσαμε να τους καλέσουμε γιατί θέλαμε και άλλες υπηρεσίες που παρέχουν.

Μιλήσαμε μαζί τους και μας λύσανε όλες τις απορίες ενώ μας κάνανε και πολύ καλή τιμή (εκτός από κηπουρό, θέλαμε και καθαρισμό αλλά και απεντόμωση). Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την συνεργασία μας μαζί τους.
Κατερίνα Δ.

Πού θα μας βρείτε…

Η C.M.F.S. εταιρεία καθαρισμού και διαχείρισης εγκαταστάσεων με έδρα στα Νότια Προάστια (Άλιμος), διαθέτει έμπειρο και εκπαιδευόμενο προσωπικό και συνεργεία καθαρισμού με σύγχρονο εξοπλισμό τελευταίας γενιάς. Τα 15+ χρόνια εμπειρίας μας αποτελούν εγγύηση για την υγιεινή και τον καθαρισμό του κτηρίου σας.


Περισσότερα >

Έχετε κάποια άλλη απορία;
Στείλτε μας το ερώτημά σας μέσω Social