ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Ανακαίνιση Σπιτιού; Αφήστε τον καθαρισμό στους ειδικούς!

Ανακαίνιση / Μετακόμιση Σπιτιού; Αφήστε τον καθαρισμό στους ειδικούς!

Φροντίζουμε ώστε το σπίτι σας να είναι πεντακάθαρο αμέσως μετά την ανακαίνιση, μέσα από έναν ειδικό καθαρισμό σε όλα τα σημεία του σπιτιού σας.

Χρησιμοποιούμε ειδικά μηχανήματα:

  • Δωρεάν Προσφορά

    Σας αποστέλλουμε Δωρεάν προσφορά Προσφέρουμε Δωρεάν επίσκεψη, μελέτη χώρου & καταγραφή του προβλήματος σας.

  • Δωρεάν Απολύμανση

    Δωρεάν απολύμανση όλων των επιφανειών με την ολοκλήρωση του καθαρισμού.

Γιατί να επιλέξετε εμάς?

5007+

πελατεσ

7023+

ολοκληρωμένα έργα

1105

εταιρειες

325

Συνεργατεσ

Στείλτε μας τα ερωτήματα σας και η ομάδα μας είναι εδώ για να σας απαντήσει.

Τι προσφέρουμε σε εσάς;

Συχνές Ερωτήσεις

Μπορούμε να έρθουμε στον χώρο σας την ίδια ημέρα που θα μας καλέσετε. Έχουμε φροντίσει ώστε να έχουμε πάντα διαθέσιμα συνεργεία καθαρισμού έτοιμα για να σας εξυπηρετήσουν. Ταυτόχρονα κρατάμε στα ίδια χαμηλά επίπεδα τις τιμές μας.

Φυσικά και μπορείτε, να τα κάνετε και τα δύο. Η εταιρία μας, θα φροντίσει να στείλει στον χώρο σας, συνεργείο καθαρισμό και συνεργείο για απεντομώσεις.

Η ομάδα μας φροντίζει και κάνει μαζί με τον καθαρισμό και ειδική απολύμανση. Σε περίπτωση όμως που θέλετε κάποια ειδική απολύμανση θα πρέπει να μας ενημερώσετε και θα φροντίσουμε εμείς να γίνει. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα με απολυμάνσεις όπως είναι για παράδειγμα η Απολύμανση Ιών με Ψυχρή Εκνέφωση.

Φυσικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τον καθαρισμό του σπιτιού σας και θα φροντίσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Συνεργάστηκαν μαζί μας…

Μετακόμισα πρόσφατα σε καινούργιο σπίτι και το βρήκα σε πολύ άσχημη κατάσταση. Έψαξα για κάποια εταιρία καθαρισμού και έτσι έπεσα πάνω στην CMFS, τους κάλεσα και ήταν πολύ ευγενική στο τηλέφωνο, με σύνδεσαν με το αρμόδιο τμήμα και με εξυπηρέτησαν άμεσα.

Την επόμενη ημέρα ήθραν όπως μου είχαν πει στην ώρα τους. Κάνανε πολύ σχολαστική δουλειά και μετά από αρκετές ώρες εργασίας το σπίτι έλαμπε από καθαριότητα. Τους ευχαριστώ πολύ τόσο για την πολύ καλή τους εργασία όσο και για την άμεση εξυπηρέτηση. Σίγουρα θα τους ξανά προτιμήσω στο μέλλον.


Μανώλης Π.
Έκανα ανακαίνιση στο σπίτι μου και όπως καταλαβαίνεται μετά έπρεπε να γίνει ένας πολύ καλός καθαρισμός. Μια συνάδελφος μου μίλησε για την CMFS και τους κάλεσα. Με εξυπηρέτησαν αμέσως, ο ιδιοκτήτης της εταιρίας, ο Κ. Αντώνης ήταν πολύ φιλικός και μου έλυσε όλες τις απορίες.

Μέσα σε λίγες ώρες είχαν έρθει και είχαν κάνει το σπίτι μου να λάμπει ενώ και οι τιμές τους ήταν εκπληκτικές. Από τότε τους εμπιστεύομαι και για τον γενικό καθαρισμό του σπιτιού μου, μια φορά την εβδομάδα και δεν έχω κανένα παράπονο.


Μαρία Θ.
Η μετακόμιση είναι από μόνη της μεγάλη ταλαιπωρία, πόσο μάλλον όταν μετακομίζεις σε σπίτι που μόλις έχει γίνει ανακαίνιση... Μόνο στην ιδέα είχα πάθει εγκεφαλικό έτσι έψαξα για μια εταιρία καθαρισμού κοντά στο σπίτι μου, που θα μπορούσε να με εξυπηρετήσει άμεσα και χωρίς να δώσω μια περιουσία.

Ανάμεσα στις εταιρίες που βρήκα είναι η CMFS, τους κάλεσα και με εξυπηρέτησαν αμέσως, με ενημέρωσαν με κάθε λεπτομέρεια για τον καθαρισμό που κάνουν και μου είπαν ότι μπορούν να έρθουν την ίδια ημέρα! Έκλεισα ραντεβού μαζί τους και ήρθαν ακριβώς στην ώρα τους, η ομάδα φαινόταν ότι έχει εμπειρία και ξέρει να κάνει σωστά την δουλειά της. Στα θετικά ότι όλο το προσωπικό τους αποτελούνταν από Έλληνες εργαζόμενους!
Χάρης Ρ.

Πού θα μας βρείτε…

Η C.M.F.S. εταιρεία καθαρισμού και διαχείρισης εγκαταστάσεων με έδρα στα Νότια Προάστια (Άλιμος), διαθέτει έμπειρο και εκπαιδευόμενο προσωπικό και συνεργεία καθαρισμού με σύγχρονο εξοπλισμό τελευταίας γενιάς. Τα 15+ χρόνια εμπειρίας μας αποτελούν εγγύηση για την υγιεινή και τον καθαρισμό του κτηρίου σας.


Περισσότερα >

Έχετε κάποια άλλη απορία;
Στείλτε μας το ερώτημά σας μέσω Social